ORIGE I L'EVOLUCIÓ DE LES TIC.

 


1. ORIGE I L'EVOLUCIÓ DE LES TIC. 

    Durant la primera sessió de Programari i Maquinari, conduida per Ricardo, començarem a veure i a tractar els primers conceptes sobre l'orige i l'evolució de les TIC. 

    

    Comencem a familiaritzarmos amb les tecnologies que formen part de l'informació en l'educació i qué utilitzat com a eïna per conseguir un correcte aprenentatge, amb el qual podem construir qualsevol cosa, i comprobar si és actiu, eficient i si pot arribar a qualsevol altra persona. 


    Comencem a conéixer tot un món de eïnes, blogs, serveis de núvols, softwares, xarxes socials, etc. Tot això és consequència per a que els grans inversors, puguen guanyar grans quantitats de ingressos, i innovacions tecnològiques en educació. Es deixa una mica de costat l'inversió en educació, ja que per a molts inversors, té més importància l'oci o l'ecconomia. 


    A poc a poc, van apareixent noves eïnes i actualitzacions que ens permeten transformar, cambiar, millorar i innovar a nivell acadèmic. (metodologies, continguts...). Hi ha un gran suport per part de la INTEF, on s'encarreguen de introduir noves eïnes i ajudes per a estudiants universitaris. 



Comentarios

Entradas populares de este blog

PLE ENTORNS PERSONALS D'APRENENTATGE.